"Ми здобули величезний досвід на цій війні й готові ділитися тим, чого навчилися", - міністр оборони України своєму грузинському візаві (фотофакти)

Як перемагати віроломного ворога Україна і Грузія будуть вчитися разом, адже він у нас спільний. Грузини з глибокою повагою відносяться до українських братів по зброї і з вдячністю готові переймати досвід, за який заплачено таку високу, криваву, ціну…

полторак хидашели

У вівторок, 14 червня, в рамках візиту в Штаб-квартиру НАТО в Брюсселі міністр оборони України Степан Полторак зустрівся з міністром оборони Грузії Тінатін Хідашелі й обговорив із нею питання міжнародної співпраці та обміну досвідом між відомствами, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Міноборони. Зокрема, Полторак розповів, що сьогодні на всіх полігонах України 2-3 бригади проходять навчання з використанням практики НАТО.

"Ми робимо все можливе, щоб Мінські угоди виконувалися. З початку року наші позиції піддалися близько 7 тисячам обстрілів. Правда і Бог з нами. Ми не опускаємо рук. Ми будемо продовжувати захищати свою землю", - зазначив міністр оборони.

Він зазначив, що обмін досвідом із Грузією важливий для України, "з огляду на загрози, які стоять перед нами. Ми здобули величезний досвід на цій війні й готові ділитися тим, чого навчилися", - сказав Полторак.

"Ми готові працювати з вами в усіх напрямках і ми підтримуємо вас у вашій боротьбі. Дуже важливо, щоб ми разом, в один голос виступали на міжнародній арені. Ми повинні допомагати один одному, і я підкреслюю це на всіх міжнародних форумах", - наводить слова Хідашелі прес-служба українського Міністерства оборони.

полторак хидашели

полторак хидашелиДжерело:http://ua.censor.net.ua/p393387

У ворога проблеми з авіатерором українських територій з Криму: Через масований ракетний удар вибухнув головний артилерійський склад аеродрому "Бельбек", - "Атеш"

четвер, 16 травень 2024, 2:35

За найбільш сміливими заявами експертів провідний аеродром російський військової авіації в Криму був практично знищений. У тимчасово окупованому Криму пошкоджено головний артилерійський склад військового аеродрому "Бельбек". Про це ввечері 15 травня п...

Оборона Вовчанська: Прикордонники показали, як знищили два російських танки, котрими загарбники атакували найближче до держкордону місто Харківщини (відео)

четвер, 16 травень 2024, 1:45

Прикордонники-аеророзвідники знищили два російських танки, з яких окупанти обстрілювали околиці міста Вовчанськ на Харківщині. . Пілоти розвідувальних БпЛА переслідували ворожу техніку до місця стоянки і за першої ж нагоди нанесли вогневе ураження.