"Миротворець" Артеменко найняв в США лобіста

Дейл Армстронг отримуватиме $30 тис. на місяць за послуги зі стратегічного консультування та представництва для просування відносин між США та Україною, у т.ч. щодо взаємодії з державними службовцями, законодавцями та урядовими установами.

Андрій Артеменко. Фото: ru.golos.uа

Виключений з фракції "Радикальної партії" народний депутат Андрій Артеменко найняв американського лобіста Дейла Армстронга для отримання політичних послуг. Інформацію з реєстру лобістських контрактів Міністерства юстиції США оприлюднило видання "Новое время", передають Патріоти України.

У контракті зокрема зазначено, що Артеменку надаватимуться послуги зі стратегічного консультування та представництва для просування відносин між США та Україною, у т.ч. щодо взаємодії з державними службовцями, законодавцями та урядовими установами.

Підписант контракту сплачуватиме за отримані послуги $30 тис. на місяць до моменту припинення дії угоди, термін дії якої становить 3 місяці.

Як відомо, газета The New York Times повідомляла, що нардеп з фракції Радикальної партії Ляшка Андрій Артеменко передав колишньому раднику президента Дональда Трампа Майклу Флінну план нормалізації відносин між Україною і Росією для скасування санкцій.

План передбачає виведення всіх російських військ зі Східної України і референдум про передачу Криму в аренду Росії на 50 або 100 років.

Також Артеменко начебто передав у США докази корумпованості президента України Петра Порошенка.

Сам Артеменко стверджував, що не передавав жодного плану у Білий дім, а був залучений США до перемовин з українського питання.

Пізніше нардеп Артеменко опублікував свій план.

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...

Запорука успіху: Зеленський назвав три пункти, від яких залежить потужність армії

понеділок, 29 квітень 2024, 17:48

Наразі є три головних пункти від яких залежать потужність Сил оборони, перехоплення ініціативи над ворогом, а також розгортання наступальних дій, передають Патріоти України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з посиланням на президента Володими...