На друга Путіна скоїли замах: У Філіппінах підірвали авто з кортежу президента

Під час інциденту президентської машини в кортежі не було, а Родріго Дутерте уже пообіцяв відвідати своїх постраждалих охоронців.

Родріго Дутерте. Фото:https://www.ridus.ru/

Під час поїздки президента Філіппін Родріго Дутерте на південь країни на шляху проходження кортежу служби безпеки прогримів вибух. Поранено двох військових і сім охоронців глави держави. Стан одного з постраждалих оцінюється як критичний. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Вибух прогримів в районі міста Мараві на острові Мінаданао. Під час НП президентської машини в кортежі не було.

За даними ЗМІ, невідомі підірвали саморобну вибухівку, встановлену на узбіччі дороги. В епіцентрі виявилася машина з сек'юріті філіппінського лідера. Всього в кортежі було півсотні машин.

Вибух стався за день до візиту Дутерте в провінцію Південний Ланао. Постраждалі охоронці приїхали сюди заздалегідь для підготовки місцевості до приїзду свого лідера.

Незважаючи на заклики служби безпеки змінити маршрут, Дутерте залишився непохитним - його кортеж буде їхати по заздалегідь анонсованому маршруту. Сьогодні він уже обіцяв відвідати постраждалих охоронців.

Розслідування інциденту триває. Зараз поліція намагається з'ясувати імена причетних до підриву.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...