"На гуманитарці нажився": Стало відомо, як Путін "заробив" свої перші мільйони

Вміння грамотно прислужитися зіграло дуже важливу роль в русі Володимира Володимировича в Москву і далі вгору.

Володимир Путін. Фото: pikabu.ruІзраїльський бізнесмен Максим Фрейдзон, який контактував з президентом Росії Володимиром Путіним в 1990-ті роки, в інтерв'ю Радіо Свобода розповів, як той заробив перші мільйони будучи міським чиновником в Санкт-Петербурзі, повідомляють Патріоти України.

"Я думаю, що перші мільйони вони отримали від афери з гуманітарною допомогою, судячи з цифр, які там проходять. Надалі лише зміцнили своє становище. Ситуація була динамічна, країна розвивалася, люди росли, хто гинув, хтось багатів. Один час влада в місті була в руках злочинців, потім потихеньку стали оживати правоохоронні органи. Загалом у місті була єдність і взаєморозуміння", - розповідає ізраїльський бізнесмен.

"Путін займав досить зрозумілу позицію представника міської влади і, природно, був інтегрований практично в усі фінансово значущі міські заходи. Частку міські чиновники брали за розумне обслуговування і всіляку підтримку заходу. До бізнесу вони здібностей не мали. Вміння грамотно прислужитися зіграло дуже важливу роль в русі Володимира Володимировича в Москву під крило того ж Березовського і далі вгору", - пояснює Фрейдзон.

Білий дім поділивмя розрахунками де окупації України: Салліван спрогнозував, коли ЗСУ перейдуть в стратегічний контрнаступ

неділя, 5 травень 2024, 8:46

Україна після отримання військової допомоги США планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році. Про це у суботу, 4 травня, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає FT. Так, Салліван сказав, що він очікує "прогресу Рос...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 5 травня

неділя, 5 травень 2024, 8:21

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали: