На Харківщині невідомі обстріляли з гранатомета будинок нардепа Котвіцького

В "Народному фронті" інцидент розцінили як замах на всю команду екс-прем'єра та вимагають якнайшвидше знайти і покарати винних .

Ігор Котвіцький. Фото: Схеми.

У ніч на неділю невідомі з гранатомета обстріляли будинок народного депутата Ігоря Котвіцького («Народний фронт») в сел.Високий (Харківська обл.). «Ми розцінюємо цей злочин як замах на життя і здоров'я депутата Верховної Ради, а також як тиск і спробу залякати не тільки особисто Котвіцького, але і всіх членів нашої команди», - йдеться в заяві Харківського «Народного фронту», повідомляють Патріоти України з посиланням на «Інтерфакс- Україна".

Автори документа також вимагають розкрити злочин в найкоротші терміни, і надати І.Котвіцькому держохорону.

«Сподіваємося, що правоохоронні органи докладуть максимум зусиль, щоб цей злочин був розкритий найближчим часом, а винні були покарані по всій строгості закону. Крім того, звертаємо увагу Президента України на даний випадок і вимагаємо від Генеральної прокуратури якнайшвидше розкрити цей злочин і надати державну охорону Ігорю Котвіцькому як народному депутату України», - йдеться в заяві.

За інформацією відділу комунікацій ГУ Нацполіціі в Харківській області, повідомлення про подію надійшло в Харківський відділ поліції в 2.00 неділі. Постраждалих в результаті події немає. Інформація про нього внесена до Журналу єдиного обліку правопорушень.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...