На Харківщині СБУ спіймала на хабарі військового комісара

Майор вимагав $1 тисячу від місцевого мешканця за надання відстрочки від призову на строкову військову службу.

Воєнком погорів на хабарі. Фото: Фейсбук.

Працівники СБУ викрили на хабарі керівника одного з районних військових комісаріатів Харківщини. Про це у Facebook повідомив начальник прес-центру Управління СБУ в Харківській області Владислав Абдула, передають Патріоти України.

Як з’ясували правоохоронці, майор вимагав тисячу доларів США від місцевого мешканця за надання відстрочки від призову на строкову військову службу.

Оперативники спецслужби затримали військового комісара у робочому кабінеті під час отримання всієї суми хабара. Затриманні відбулося згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...