На Київщині в приміщенні райдержадміністрації стався вибух (фото)

В адміністративній будівлі Білої Церкви здетонував невідомий вибуховий пристрій.

Вночі стався вибух в Білоцерківській райдержадміністрації. Фото: ДСНС.У ніч на 25 серпня, о 00:45, в місті Біла Церква в райдержадміністрації вибухнув невідомий предмет. Вибуховою хвилею були знищені двері і вікна службових приміщень, також осколки посікли стіни і стелю приміщення. Загиблих і постраждалих в результаті НП, завдяки щасливому випадку, немає, повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.

Як повідомили в прес-службі ДСНС України в Київській області, інцидент стався на першому поверсі лівого крила будівлі райдержадміністрації, яка розташована по вулиці Ярослава Мудрого, 2.

За даними рятувальників, руйнування будівлі після вибуху не критичне і пожежа не виникла. Охоронець, що перебував на чергуванні, відбувся переляком. Інших ушкоджень у нього немає. Причина вибуху поки не встановлена.

На місці події були виявлені фрагменти вибухового пристрою, які направили на експертно-криміналістичну експертизу.

За фактом вибуху слідчий відділ Білоцерківської поліції відкрив кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі співробітники правоохоронних органів встановлюють особу причетного до вибуху, а також триває досудове розслідування.

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...