На літеру "Б"? Москаль заявив, що у затопленні Закарпаття винна одна "сімейка", що розікрала фонди

Гроші не використовувалися за призначенням.

Геннадій Москаль. Фото: ЖЖ

Нинішня стихія на Закарпатті має руйнівні наслідки. Причиною цього є те, що кошти з протипаводкової програми розкрадалися однією закарпатською сімейкою. Про це заявив голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль на своєму сайті, повідомляють Патріоти України.

«Протипаводкова програма «Тиса» не фінансується вже третій рік, і це одна з причин підтоплень та руйнівних наслідків цьогорічного паводку. Після мого призначення в Закарпатті виявилося, що за 2012 - 2014 роки за програмою «Тиса» залишилося 15 мільйонів гривень боргів», - зазначив він.

Москаль розповів, що уряд сьогодні погасив заборгованість в 12,5 млн грн, залишок боргу повинні погасити до кінця року. «Зроблю все можливе, щоб з наступного року відновити повноцінне фінансування протипаводкової програми і мінімізувати руйнівні наслідки стихії. Роботи виконуватимуться в повну силу, без відкатів і крадіжок бюджетних грошей, як це звикли робити деякі закарпатські політичні бізнесмени», - запевнив Москаль.

«І коли сьогодні хтось там з Завидово звинувачує через свої ЗМІ, що обласна влада нічого не робить з протипаводкового захисту, то у мене виникає просте запитання - а де був він ці три роки, і що особисто зробив для того, щоб відновити фінансування? Слізні звернення його кишенькового губернатора з проханнями хоча б погасити борги по «Тисі» Києвом ігнорувалися», - додав він.

За словами Москаля, «не сприймали цього «авторитета» в Києві, і зараз не сприймають». «Так само, як не сприймають його «няню» з Завидово. Все, що йому залишилося, це плакатися в Фейсбуці, як все стало погано. А ще принизливо просити творчу та наукову інтелігенцію Закарпаття підписувати всякі звернення до президента, щоб забрав «проклятого» Москаля і знову віддав область під управління кумів, братів, сватів, синів, вуйцьо ... », - підкреслив голова ОДА.

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...