"Процвітає на Закарпатті, як ніде в Україні": Москаль написав гнівний лист Луценкові й Авакову

Геннадій Москаль оприлюднив адреси гральних закладів на випадок, якщо поліції настільки "складно їх побачити".
Геннадій Москаль. Фото: соцмережі.

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль написав листа генпрокурору і міністру внутрішніх справ про "дахування" грального бізнесу на Закарпатті. Про це повідомляє його сайт, передають Патріоти України.

Гральний бізнес в області процвітає, обурився Москаль. "Незважаючи на прийнятий Верховною Радою Закон "Про заборону грального бізнесу в Україні" і запровадження кримінальної відповідальності за його порушення, гральний бізнес на Закарпатті представлений у всіх районах і процвітає так, як не процвітає в жодному іншому регіоні України", - заявив голова ОДА.

Москаль пов'язав це з корупцію з боку чиновників. "Боротися з гральним бізнесом – прямий обов'язок Управління захисту економіки (УЗЕ) в Закарпатській області, яке очолює А. Іванків. Однак працівники УЗЕ не тільки не помічають численних гральних салонів, а, як стверджують прості люди, відкрито "дахують" їх", - повідомив він.

Також Москаль оприлюднив адреси гральних закладів. "Прошу прокуратуру відкрити за даними фактами кримінальне провадження", - звернувся він.

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...