На Луганщині помічено пересування 3 груп російських диверсантів, - Інформаційний спротив

Спецназівці ведуть спостереження за позиціями ВСУ в районі Сіверський Донець і облаштовують передові пункти базування.

На Луганщині зафіксували пересування трьох груп російського спецназу. Фото: Еспресо.TV.

На Луганщині ( Слов'яносербський район) зафіксували пересування трьох диверсійних груп російського спецназу, які були переодягнені у форму місцевих бойовиків. Про це на своїй сторінці у Facebook написав нардеп та керівник "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, частина диверсантів облаштовують передові пункти базування. Ще одна частина диверсантів ведуть спостереження за позиціями ВСУ в районі Сіверський Донець.

"Добре озброєні і споряджені, мають транспорт (джипи, вантажівка і пара мікроавтобусів). Відзначається високий рівень дисципліни, діє сувора заборона на вживання спиртних напоїв", – йдеться у повідомлення.

Тимчук відзначає, що ймовірно найближчим часом будуть активізована диверсійно-розвідувальна діяльність бойовиків на ділянці Щастя – Піщане – Станиця Луганська.

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...