На нову гонку озброєнь Москва немає ні грошей, ні технологій: У Кремлі занепокоєні ядерними новинками американців - Newsweek

Відбувається неминуче. Після того як Вашингтон включив путінську Росію у трійку своїх ворогів, план по знищенню кремлівської потуги набирає сил. Рецепт старий і добре перевірений з часів Рональда Рейгана.
В РФ злякалися нової американської ядерної бомби


Москва втрачає свій найважливіший козир в світовій політиці. З вдосконаленням систем ПРО та високоточної зброї масового знищення перш за все США, і в певній мірі Китаю, її «ядерна дубинка» стрімко втрачає вагу. Цього тижня правителів «наддержави» змусили хвилюватися новини із-за океану, повідомляють Патріоти України.

За даними журналістів американського тижневого видання Newsweek, у Кремі вже висловлюють занепокоєння у зв’язку з тим, що через оновлену високоточну керовану ядерну бомбу Сполучених Штатів Америки буде зменшено бар’єр для використання такого виду зброї під час проведення боїв.
Зокрема, мається на увазі бомба B61-12, робота над якою військовим США проводиться вже досить тривалий час. У тому числі, співробітники Національної адміністрації ядерної безпеки США анонсували проведення нового випробування і пообіцяли, що протягом наступник кількох років випробування будуть продовжуватися.

Експерти очікують, що вже за три роки на озброєння американських військових буде доставлена перша високоточна ядерна бомба у світі В61 – 12.

У той же час, в російському уряді розкритикували саму ідею створення такої зброї, тому що вона «здатна змінити підхід до самого його використання» і може залишити «катастрофічні наслідки для мирного населення». Крім того, наголошується, що «наявність таких бомб на озброєнні об'єктивно може призвести до зниження порога застосування ядерної зброї».

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...