На Новий рік в окупованому Луганську розклеїли проукраїнські листівки, - активіст (відео)

Пенсіонера, який розвішував листівки із закликом дати відповідь щодо ситуації в "республіці", затримали і в нього вдома провели обшук.

Дмитро Снегирьов. Фото: Еспресо.

На Новий рік у Луганську були розповсюджені проукраїнські листівки з закликами до мешканців міста. Про це у ефірі Еспресо.TV розповів громадський активіст Дмитро Снегирьов, повідомляють Патріоти України.

"На Новий рік в Луганську були розповсюджені проукраїнські листівки, які закликали мешканців Луганська дати свою відповідь щодо ситуації у так званій "ЛНР". Інформація Головного управління розвідки Міноборони про масові арешти в Луганську у зв'язку з такими листівками наразі не відповідає дійсності", - сказав Снегирьов.

За його словами, було затримано одну людину - пенсіонера, який розвішував українську символіку на вулиці Леніна. У нього вдома був проведений обшук.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...