На сходах і без краватки: Поговоріть краще з прем'єром, - президент Греції змусив Путіна виїхати до монахів

Ципрас завдав страшного удару Путіну - навіть Манн не очікував, не те що президент РФ.

Визит президента РФ в Грецию не удался. Фото: podrobnosti.uaПоїздка в Грецію обставлялася Путіним з великою помпою, вона повинна була продемонструвати силу і викликати повагу і страх перед "владикою Орди", - таку думку висловив ізраїльський блогер Соломон Манн для replyua.net, повідомляють Патріоти України.

Він зазначив, що Путін пригнав багато військового ескорту, особистого Гундяєва, кілька російських винищувачів - все це повинно було налякати і поставити в залежність верткого грецького комуніста Ципраса. Однак над виставою Путіна і його роздутим его жорстко посміялися, пояснив Манн. Зустріч в аеропорту більше була схожа на черговий захід, а вже диванчик у грецького президента і слова "я тут фігура не головна, вам краще поговорити з прем'єром" - взагалі нагадали розмову з настирливим прохачем, а не на прийом президента однієї з регіональних держав, не те що вже одної зі світових.

Надія Путіна на повернення 1,5 мільярда претензійних євро розтанула миттєво - зустрів Путіна на верхній сходинці сходів без краватки, десь запросто, Ципрас одразу запропонував Росії поговорити про позику в 5-10 мільярдів доларів, даючи зрозуміти, що про такі дрібниці, як пара мільярдів Путін може поговорити з секретарем міністра фінансів.

Але найголовніше - пряма відмова від підтримки позиції Росії про санкції. Ципрас навідріз відмовився про це говорити, і це був страшний удар по Путіну, зім'яв всю програму візиту і змусив його покотитися в Афон до милих його серцю монахів і візантійського трону, резюмував Манн.

Мета армії РФ - не Харків: Військовий аналітик пояснив справжній задум ворога

субота, 11 травень 2024, 12:28

Російські окупаційні війська не мають на меті захопити Харків, водночас намагаються максимально понівечити місто обстрілами та зробити його непридатним для проживання. Спробами наступати на півночі Харківщини росіяни хочуть відвернути Сили оборони Укра...

Запеклі бої тривають: Сили оборони вибивають росіян із "сірої зони" на Харківщині

субота, 11 травень 2024, 12:26

На півночі Харківщини утворилася так звана "сіра зона". За словами очільника Ради резервістів Сухопутних військ Івана Тимочка, після відступу противника восени 2022 року, ЗС РФ не зупинилися ідеально по лінії кордону, пише "Еспресо". "Станом на сьогод...