На військових навчаннях "Анаконда 2016" зібрано рекордну переправу з машин-амбіфій

Спорудження зібрано на річці Вісла, щоб допомогти військам НАТО перетнути водну перешкоду.

Військові зібрали рекордну переправу з машин-амфібій. Фото: Defense Aerospace.

Сухопутні війська Німеччини (130-й інженерний батальйон) спільно з 23-ою саперною частиною сухопутних військ Великобританії змогли зібрати найдовшу у світі понтонну переправу з машин-амфібій M3. Таку споруду зробили в рамках навчань "Анаконда-2016" в Польщі, щоб дозволити силам НАТО перетнути річку Вісла, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Довжина переправи склала 350 метрів і була зведена всього за 35 хвилин. У понтонний міст увійшли 8 машин зі складу британських сухопутних сил і 22 - німецьких.

Після того, як переправу зібрали, нею перейшла важка військова техніка.

Нагадаємо, 7 червня в Польщі почалися найбільші військові навчання в історії сучасних збройних сил країни. У маневрах під назвою "Анаконда-2016" беруть участь представники армій країн НАТО, а також України і Грузії.

Може вражати цілі не лише у морі але і в річках: ЗС РФ уперше застосували свій дрон-камікадзе, на кшталт українського Magura-5 (відео)

середа, 15 травень 2024, 2:35

У Російській Федерації заявили, що вперше застосували в Україні новий морський дрон-камікадзе. Відповідне відео опублікувала команда Telegram-каналу "Там за туманами", яка називає себе розробником апарату. В описі зазначено, що канал веде чинний офіцер...

Удар з півночі не дав бажаного ефекту ворогу на сході: ЗСУ відновили втрачені позиції на Харківщині

середа, 15 травень 2024, 1:45

Українські військові відновили втрачені раніше позиції та покращили тактичне положення на окремих ділянках Куп'янського напрямку. Про це увечері у вівторок, 14 травня, повідомив Генеральний штаб ЗСУ. . "Ситуація в районах бойових дій залишається склад...