"На Заході дуже багато людей, які хочуть щоб ця дурна Україна скоріше повернулася в стійло Росії", - Портніков

У західних політиків все більше накопичується втома від російсько-українського конфлікту і все більшим стає бажання повернути стару, корумповану, архаїчну, нездатну до реформ Україну.

Нормадська четвірка в Мінську. Фото:  focus.ua.

У західних політиків накопичується втома від "української теми", і на цьому тлі вони готові йти на поводі у російських інтересів. Таку думку висловив журналіст Віталій Портников у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"На Заході дуже багато людей - особливо в колах політичної і підприємницької еліти - які хочуть, щоб усе це скоріше закінчилося. Щоб ця дурна Україна перестала сприймати себе як щось, що відрізняється від Росії, і скоріше повернулася в стійло", - зазначив журналіст.

"І щоб після цього можна було знову повернутися до знайомої схеми "добросусідських" відносин із Путіним. Стосунків дуже вигідних, тому що під час розкрадання Росії її владою крихти летять і на західні столи. І на ці крихти може безбідно існувати не одна фірма, може бути зроблена не одна кар'єра", - пише Портников.

"Саме тому ці наші західні доброзичливці готові платити за створення образу корумпованої, архаїчної, нездатної до реформ України. Яку потрібно, зрозуміло, гідно покарати, позбавити допомоги і всякого там безвізу - а заодно і відучити від "мови ворожнечі", щоб вчорашні холопи навчилися з повагою говорити про тих, що їх вбиває", - додав він.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"