"На Заході є широко поширеною ілюзія, що Путін санкцій побоюється й ось-ось піде на поступки", - Портников

Російському президенту насправді санкції подобаються, вони дозволяють консолідувати гроші оточення в Росії і виправдати погіршення життя росіян діями Заходу.

Президент РФ Володимир Путін не боїться санкцій, введених проти Росії міжнародною спільнотою. Таку думку висловив політичний оглядач Віталій Портников, передають Патріоти України.

Він зазначив, що 23 листопада у Криму Путін провів засідання Держради РФ в ялтинському санаторії, який зараз під міжнародними санкціями. "Це до питання про те, як насправді Путін на санкції реагує. На Заході є широко поширеною ілюзія, що Путін санкцій побоюється й ось-ось піде на поступки – ніде правди діти, багато хто і в Україні перебуває в цій щасливій омані. Але Путіну насправді санкції подобаються, вони дозволяють консолідувати гроші оточення в Росії і виправдати погіршення життя росіян діями Заходу", – пише Портников. За його словами, "Путін санкціями просто хизується, і тому збирає чиновників у санкційному санаторії".

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 11:05

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....