На Житомирщині правоохоронці затримали депутата, що пропонував хабар за прикриття нелегального видобутку бурштину

За розцінками депутата Олевської районної ради 1600 доларів мали б гарантувати чотири дні безперешкодної роботи його чорних копачів.

Депутата спіймали на хабарі. Фото: прес-служба СБУ.

СБУ разом з поліцією затримали депутата Олевської районної ради Житомирської області, який намагався підкупити поліцейського. Затриманий пропонував правоохоронцю гроші для прикриття нелегального видобутку бурштину. Про це повідомляє прес-служба СБУ, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, затриманий депутат планував розгорнути незаконний видобуток бурштину на території району. Тому вирішив заручитися підтримкою начальника управління захисту економіки Нацполіції Житомирщини.

"Він запропонував полковнику поліції 1600 доларів США за чотири дні безперешкодної роботи своїх старателів та запоруку їх подальшої "плідної і взаємовигідної співпраці", – повідомили в СБУ.

Так, оперативники спецслужби затримали депутата у службовому кабінеті поліцейського під час передачі частини хабара.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за ст. 369 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...