Наближений до Гройсмана: Стало відомо, кого з Кабміну СБУ затримала за шпигунство - ЗМІ

Оперативники СБУ задокументували, що чиновник за завданням російських кураторів збирав за допомогою спеціального обладнання інформацію про діяльність урядових структур. Отримані дані зловмисник передавав кураторам через електронні канали зв'язку.

Затриманий чиновник Кабміну Єжов. Фото:скрін відео

Затриманим СБУ за шпигунство є заступник керівника протоколу прем'єр-міністра України Єжов. З прем'єр-міністром України Гройсманом він почав працювати ще у Верховній Раді і разом з ним перейшов працювати в Кабінет Міністрів. Про це повідомило джерело Українських Новин, передають Патріоти України.

За інформацією видання раніше Станіслав Єжов працював в посольстві України в США, а також в Адміністрації Президента України. У протоколі він відповідав в тому числі за переклад зустрічей з іноземними делегаціями та часто сам здійснював переклад. З прем'єр-міністром України Гройсманом він почав працювати ще у Верховній Раді і разом з ним перейшов працювати в Кабінет Міністрів.

Як повідомлялося раніше, 20 грудня Служба безпеки України затримала чиновника Кабінету Міністрів України, якого підозрюють у співпраці зі спецслужбами Росії.

Оперативники СБ України задокументували, що чиновник за завданням російських кураторів збирав за допомогою спеціального обладнання інформацію про діяльність урядових структур. Отримані дані зловмисник передавав кураторам через електронні канали зв'язку.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...