​Надія Савченко відвідала базу добровольців Дмитра Яроша

Тут колишня боєць добробата, офіцер ЗСУ відчуває себе набагато затишніше, ніж в колі столичних політиканів.

Надія Савченко на базі Яроша. Фото: архів

Після раптового візиту до Слов’янська 6 червня новоспечений нардеп Надія Савченко завітала на базу Дмитра Яроша до Великомихайлівки.

Про це виданню Патріоти України повідомили джерела з осередку бійців.

Хлопці та дівчата Української Добровольчої Армії були раді гості. Разом робили фото на пам’ять. Які розмови точилися, наразі сказати не можемо.

Зазначимо лише, що багато хто в Україні вбачає політичний союз Савченко та Яроша як бажаний та природний, адже триває шалена "інфляція" народної довіри до більшості політиків, котрі "труться" в Раді, Кабміні та Адміністрації Президента.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...