​Найгарячіше було на Донецькому напрямку – штаб АТО

Росіяни задіяли міномети та артилерійські системи.

Речник АТО Сергій ЖмуркоПатріоти України представляють зведення прес-центру штабу АТО станом на 06.00 26 червня 2016 року:

Продовжуються обстріли російськими окупаційними військами позицій сил АТО. За минулу добу підтверджено 55 випадків відкриття вогню, 25 з них на Донецькому, 19 на Маріупольському, 6 на Луганському напрямках та 5 по ділянках місцевості.

Найбільш небезпечним був Донецький напрямок, де ворог обстрілював наші опорні пункти неподалік Авдіївки, Зайцевого, Майорська, Кірового та Ленінського з автоматичних гранатометів, мінометів різних калібрів та самохідних артустановок, а поруч Опитного, Новоселівки другої та Новгородського – з мінометів. Загалом по наших позиціях було випущено близько 130 мін та понад 100 снарядів.

На Маріупольському напрямку російські окупанти вели вогонь з кулеметів та гранатометів по опорних пунктах поблизу Новотроїцького, Березового, Богданівки, Талаківки та Широкиного, а по укріпленнях неподалік Мар’їнки та Тарамчука - з 82 мм мінометів.

На Луганському напрямку позиції ЗС України в районі Попасної та Золотого потрапили під вогонь стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, зенітних установок, а поруч Новозванівки – мінометів. Неприцільним вогнем ворог провокував українських бійці на вогонь у відповідь.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...