"Найгуманніший" суд у світі: За хабар у 150 тисяч колишнього помічника нардепа оштрафували на 13 тисяч

Вирок було винесено судом на Закарпатті.

Ілюстрація:Дивись.Інфо

Суд оштрафував Івана Бедринця, екс-помічника народного депутата на 12 750 гривень за отримання хабаря в 150 тисяч гривень. Відповідний вирок виніс 12 квітня Тячівський райсуд Закарпатської області, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Затвердити угоду про винуватість, укладену 15 лютого 2018 року між прокурором відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції прокуратури Закарпатської області радником юстиції Малицьким Сергієм Івановичем та ОСОБА_3 (Бедринцем – ред)", – йдеться у вироку.

Зазначається, що в травні 2017 року Бедринець пообіцяв знайомому допомогти уникнути кримінального переслідування, використовуючи свої зв'язки у Верховній Раді.

Отримавши за це 150 тисяч гривень, обвинувачений направив від імені нардепа звернення до очільників МВС Арсена Авакова, Нацполіції Сергія Князєва та Генпрокурора Юрія Луценка. В зверненнях вказувалось про неправомірність дій правоохоронців, а також ініціювалось питання щодо проведення службового розслідування та притягнення винних осіб до відповідальності.

У рішенні йдеться, що 15 лютого 2018 року прокурор та Бедринець уклали угоду, якою було визначено покарання – 12 750 гривень штрафу.

Згідно з сайтом "Посіпаки", Іван Бедринець був помічником депутата від БПП Василя Брензовича. Наразі на сайті Ради серед помічників Брензовича він не значиться.

"Путін буде вимушений відкривати другий фронт у Калінінграді, в Курській області, у Придністров’ї": У РДК анонсували нові рейди

субота, 20 квітень 2024, 7:56

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) з позивними "Лакі", "Могила" та "Кардинал" пояснили, для чого здійснюють рейди на Білгородщину та анонсували "сюрприз" для країни-агресорки. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі "Український Свідок", пе...

Росія змінила тактику: Експерт назвав ключові умови, за яких Україна зірве плани наступу ворога

субота, 20 квітень 2024, 7:50

Українці нададуть російським загарбникам "запрошення до пекла", якщо найближчим часом наша країна отримає від партнерів необхідну підтримку. Це американський пакет військової допомоги, чеська ініціатива із закупівлі та постачання боєприпасів, робота пр...