Найманці Путіна за наказом російських кураторів різко збільшили обстріли з мінометів - штаб АТО

У хід на повну пішли міномети калібру 120 і 82 мм

Речник АТО Андрій ЗадубіннийПатріоти України пропонують ознайомитися з доповіддю прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину

В районі проведення АТО не припиняються обстріли проросійськими бойовиками позицій українських військ. З початку доби противник 39 разів відкривав вогонь, застосовуючи майже весь наявний арсенал.

Виконуючи черговий злочинний наказ своїх кремлівських кураторів, члени незаконних збройних формувань дедалі інтенсивніше використовують при обстрілі наших позицій міномети калібру 120 та 82 мм.

Під мінометний вогонь ворога потрапили наші опорні пункти в Красногорівці, Талаківці та Зайцевому. Окрім того, в Красногорівці бойовики застосували великокаліберні кулемети та БМП.

З гранатометів та стрілецької зброї окупанти відкривали вогонь по наших укріпленнях в Новотроїцькому, Мар’їнці, Авдіївці, Новгородському, Опитному, Пісках та на шахті Бутівка.

Опорні пункти сил АТО в Луганському противник обстріляв з великокаліберних кулеметів та протитанкового ракетного комплексу.

На Маріупольському напрямку неподалік Гнутового відбулося бойове зіткнення. Тут бойовики застосовували міномети та стрілецьку зброю.

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...