Напрацювалися: Після виконання гімну засідання Ради тривало лише дві хвилини (відео)

Спікер Ради Парубій зазначив, що в зв'язку з низькою явкою депутатів, парламент не може повноцінно працювати.

Скрін відео

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій оголосив закритим засідання парламенту, яке тривало дві хвилини. Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі 112 Україна, передають Патріоти України.

Парубій звернув увагу присутніх колег на напівпорожній зал парламенту."Сьогодні повинна була відбутися повноцінна робота парламенту. На жаль, деяким цікаві не тарифи, а цікава дестабілізація в нашій країні", - сказав спікер.

"Ми не дозволимо дестабілізувати український парламент", - заявив Парубій. Після цих слів він представив присутнім в залі членів Кабінету міністрів і прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, які прийшли в Раду на годину запитань до уряду.

Парубій зазначив, що в зв'язку з низькою явкою депутатів, парламент не може повноцінно працювати. Після цього нардепи, які перебували в залі, а також члени уряду заспівали гімн України.

"У тих умовах, в які нас ставлять деякі колеги, повноцінне проведення сесії буде неможливим. Засідання ранкової сесії оголошую закритим. Ми збираємося на погоджувальну раду і у вівторок (12 липня. - ред.) продовжимо нашу роботу", - сказав спікер.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...