​Напруження на Донбасі зростає: Штаб ООС готовий вперше задіяти бойову авіацію (відео)

Росія перекидає все більше військової техніки та інших озброєнь до ОРДЛО. ООС демонструє готовність на кореню присікти масштабний наступ окупантів.

У липні представники спостережної місії ОБСЄ зафіксували на Донбасі збільшення у 8 разів важкого озброєння, яке бойовики розташували з порушенням Мінських угод, нагадують Патріоти України. Через це, заявляють в штабі ООС, зросла кількість обстрілів уздовж лінії розмежування. Об'єднані сили активно перевіряють боєготовність своїх авіаційних підрозділів. В якому стані вони зараз і за яких умов ударні вертольоти, штурмовики і винищувачі знову можуть бути використані на Донбасі?


Варто також нагадати, що Москва не наважилась застосувати на Донбасі власні ВПС «переможного» 2014 року. Тепер такий крок розцінюється як самогубчий, враховуючи міжнародну обстановку та внутрішню ситуацію в РФ.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...