"Нас могут кинуть": Путін остерігається нових рішень Заходу щодо санкцій проти Москви

За стільки років президент РФ так і не поповнив словарного запасу. Про недоумкуватість можна взагалі промовчати. Цікаво, коли ВВП пояснював європейцям про побоювання "бути кинутими", що вони подумали, про прірву чи океан?

Відповідь на всі запитання – на транспаранті росіян. Фото: polit.reactor.ccРосійська влада готові відновити співпрацю із західними країнами на колишньому рівні, проте з чіткою гарантією на зняття санкцій надалі, таку думку президент РФ Володимир Путін висловив у відповідь на пропозицію колишнього президента Франції Ніколя Саркозі в ході пленарного засідання на Петербурзькому міжнародному економічному форумі. Зокрема, французький політик висловив думку про скасування санкцій, проте перший крок повинен бути зроблений саме Москвою, повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.

Путін зазначив, що в словах Саркозі присутня частка конструктиву, який звертає на себе увагу. "І ми були б готові до таких кроків, якби були впевнені в тому, що нас, як у нас кажуть в народі, не кинуть. Ми повинні бути впевнені в тому, що за цими навіть односторонніми діями з боку Росії послідують зустрічні кроки, які не будуть, як відомий класик казав, кроками вперед - два кроки назад ", - заявив він. Президент зазначив деякі труднощі в факторі, який переконає влади РФ в бажанні партнерів працювати таким чином.

Варто нагадати, що європейський уряд вирішив збільшити термін дії антиросійських санкцій до 23 червня 2017 року. Вперше вони були введені після звершення віроломної і протизаконною анексії Кримського півострова в березні 2014 року. Вище керівництво РФ скористалося кризової ситуації в Україні для захоплення цілого регіону, що має стратегічне значення.

Представники кремлівської влади визнали згубність санкцій Заходу для російської економіки і пристрої. Влада порівняли їх введення з розпадом Радянського Союзу, що не настільки катастрофічно спрацювало, як дії західних урядів.

Знайшов, де шукати кохання та дружбу: На Росії арештували американського вояка, який приїхав на романтичну зустріч

вівторок, 7 травень 2024, 9:32

Минулого тижня в Росії затримали американського військовослужбовця, який приїхав у російський Владивосток на зустріч з жінкою, з якою мав романтичні стосунки, повідомляє NBCNews з посиланням на речника армії США . За словами чотирьох американських чин...

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...