"Наследника быть не может, Путин никому не доверяет", - Боровой (відео)

Господар Кремля розуміє, що хто-небудь з його оточення, здасть і продасть його при першій же можливості.

Костянтин Боровой. Фото: скрін відео

У Росії немає і не буде жодних виборів - ні президентських, ні парламентських. Про це розповів російський політик Костянтин Боровой, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Буде імітація, а можливо і її не буде. Путіна можуть оголосити монархом або імператором. Є багато божевільних, напівбожевільних і реалістичних варіантів. Спадкоємця бути не може, тому що Путін нікому не довіряє, навіть найближчому оточенню.

Йому вдається утримувати їх конкурентну боротьбу, балансуючи між ними. Він прекрасно розуміє, що будь-який спадкоємець перше що зробить - це звалить всю провину на нього і все це закінчиться дуже сумно. Судом, трибуналом. Ніхто за Путіна нести відповідальність не хоче.

Путін зробив уже багато незворотних речей. В якійсь мірі він трохи довіряє абсолютно безвольно Меведєву. Той погодився виконувати роль петрушки на руці. І все, більше нікому.

Розуміє, що хто-небудь з його оточення, здасть і продасть його при першій же можливості. Цих вовченят він знає добре. Бачить же, як вони між собою ведуть себе, знищуючи без жодного жалю. Це вже боротьба не на життя, а на смерть", - зазначив Боровой.

Відверто порушують Конвенцію ООН: У Держдепі США розповіли, чим росіяни труять ЗСУ на полі бою

четвер, 2 травень 2024, 13:53

Росія використовує хімічну речовину хлорпікрин проти українських військових, чим порушує Конвенцію ООН про заборону хімічної зброї. Про це йдеться у заяві Держдепартаменту США, передають Патріоти України. Відомство має докази використання не тільки хло...

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...