НАТО змусить ще більше шаленіти Кремль через Україну: Александр Вершбоу поділився домовленостями з віце-прем'єром України

Під час зустрічі сторони обговорили незмінну прихильність НАТО до України і підтримку військової реформи

Александр Вершбоу. Фото:www.vedomosti.md

Заступник генсека НАТО Александр Вершбоу поділився подробицями зустрічі з віце-прем'єром України Іванною Климпуш-Цинцадзе. Про це він написав у своєму Twitter, інформують Патріоти України.

"Хороша зустріч з пані віце-прем'єром Климпуш-Цинцадзе. Обговорили незмінну прихильність НАТО до України і підтримку військової реформи", - написав він.

Раніше повідомлялося, що у штаб-квартирі НАТО відбулась зустріч віце-прем’єр-міністра України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе із заступником генерального секретаря НАТО Александром Вершбоу.

За даними місії України в НАТО, віце-прем'єр-міністр України І.Климпуш-Цинцадзе провела зустріч з дипломатичним складом Місії України при НАТО.

"У своїй подальшій роботі розраховую на плідне співробітництво з Місією", - наголосилавіце-прем'єр.

Нагадаємо, розпочався перший візит віце-прем’єр-міністра України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе до Європейської комісії.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...