Національна агенція із запобігання корупції направила до суду справу нардепа Лещенка

Поки Сергій Лещенко розповідає за некомпетентність та відсутність юридичної освіти у Юрія Луценко, незалежний і конкуруючий до ГПУ орган, котрий сам нардеп гаряче підтримував, вирішив направити справу про скандальну квартиру до суду.

За відповідне рішення проголосувало троє членів НАЗК, повідомляє відомство на своєму офіційному сайті. В коментарі Українській правді четвертий член НАЗК Руслан Рябошапка заявив, що не бачить складу проступку у діях Лещенка, зазначають Патріоти України.

"Протокол про адміністративне правопорушення складається у двох примірниках, один з яких під підпис вручається особі, яка притягається до адміністративної відповідальності", - повідомили у НАЗК.

Як відомо, у вівторок представник Національного агентства із запобігання корупції в кулуарах Верховної Ради спробував зачитати депутату Сергію Лещенка повідомлення про адміністративне правопорушення.

У вівторок НАЗК звинуватило Лещенка у затягуванні процесу ознайомлення з протоколом про адмінправопорушення.

1 грудня НАЗК поширило повідомлення про те, що Лещенко незаконно отримав знижку у розмірі понад 1,8 млн гривень, яку там назвали незаконним подарунком. Там також заявили, що за таке порушення передбачений штраф і конфіскація цього подарунка.

Після цього Лещенко написав, що заява Національного агентства з питань запобігання корупції про те, що знижка на купівлю його квартири була надана неправомірно, є брехливою.

Ситуація на Донбасі: Окупанти захопили Котлярівку та та просунувся біля кількох населених пунктів - DeepState (мара)

неділя, 5 травень 2024, 8:05

Російські війська на сходіокупували Котлярівку та вийшли на адміністративні межі Очеретиного. Зафіксовано просування біля інших населених пунктів. Про це у ніч проти неділі, 5 травня, повідомляє DeepState. . Зазначається, що окупанти просунулися біля...

"Є плани і на Львів, і на Київ": Самусь оцінив, чи може РФ знову піти у наступ на великі міста

неділя, 5 травень 2024, 7:37

Директор New Geopolitics Research Network Михайло Самусь в ефірі телемарафону прокоментував слова представника ГУР Вадима Скібіцького про можливий наступ РФ на Суми та Харків. "Плани у росіян є. Плани є і на Київ, і на Львів. Оскільки вони б не починал...