Нацполіція оголосила в розшук обох синів опоблоківського мера Лисичанська (документ)

Старшому сину Сергія Шиліна - Андрію - інкримінують виробництво (створення нарколабораторії), а також торгівлю наркотичними речовинами. А молодший - Сергій - "прославився" побиттям прикордонника, який врятував дівчину від згвалтування.

Сергій Шилін. Фото: dn.depo.ua.

Національна поліція розшукує обох синів мера лисичанська Сергія Шиліна. Про це повідомляється на сайті МВС, передають Патріоти України з посиланням на Depo.Донбас.

Зокрема, старший син 34-річний Андрій Шилін розшукується згідно з ухвалою суду. Повідомляється також дата його зникнення - 29 грудня 2014 року.

Молодший син 22-річний Сергій Шилін розшукується згідно з низкою статей Карного кодексу. Дата його зникнення 30 вересня 2016 року.

Депутат Лисичанської міськради Віталій Шведов на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив, що Шилін-молодший залишив межі України, так само як і його старший брат.

"Йому інкримінували ч.2 ст.296 КК "хуліганство", за побиття прикордонника і спробу вивезення його в своєму автомобілі. За цей злочин передбачено обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на строк до 4 років", - написав Шведов.

За даними Шведова, старшому сину Андрію інкримінують виробництво (створення нарколабораторії), а також торгівлю наркотичними речовинами.

"Згідно КК за цей злочин передбачено позбавлення волі від 5 до 10 років з конфіскацією майна", - додав Шведов.

Як відомо, у серпні син міського голови був затриманий патрульною поліцією в стані алкогольного сп'яніння. Разом з ним в автомобілі був і прикордонник, якого Сергій Шилін-молодший, за словами очевидців, разом зі своїм товаришем і двома жінками бив тривалий час. Поліція затримала правопорушника, але, буквально через пару годин відпустила.

Тим часом, керівник Лисичанського міськвідділу поліції Микола Черніков заявляє про неможливість надання відео з камер патрульних поліцейських під час затримання сина міського голови.

Зараз Сергію Шиліну інкримінують дві статті: нанесення легких тілесних ушкоджень і грабіж. Слідство веде обласне управління поліції.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...