Нацистські друзі Путіна крокують старою Європою: Марін Ле Пен очолює президентський рейтинг у Франції

Чергові вибори президента Франції будуть проводитися 23 квітня 2017 року.

Марін Ле Пен зізнавалась в любові  Росії. Фото: ruscur.ru.

Лідер французьких ультраправих, партії "Національний фронт", Марін Ле Пен за результатами останніх соціологічних опитувань з величезним відривом випереджає найближчого конкурента у президентських рейтингах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Лідер ультраправих має 29-відсоткову перевагу над найближчим конкурентом лідером республіканців Ніколя Саркозі, який відставав раніше на 8%. В свою чергу Саркозі має 15% переваги над лідером лівих Жан-Люком Меланшоном за результатами опитування компанії Іpsos, в якому проведено аналіз п'яти сценаріїв з різними кандидатами", - йдеться у повідомленні.

Видання відзначає, що так результати збільшують побоювання, що Ле Пен може стати президентом Франції на тлі глобального зростання популізму, який стало характерним для внутрішньої політики багатьох країн Заходу, що ознаменувалося виходом Британії з ЄС, а також перемогою Дональда Трампа на виборах в США.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...