Навколо самі зрадники: Гіркін обурений тим, як змінилася риторика Кремля і росіян щодо України

Колишній ватажок слов'янських бойовиків незадоволений тим, як в Росії ставляться до проекту так званої "Новоросії" та окупованого Донбасу.

Терорист Гіркін. Фото:ua-story.com.uaКолишній ватажок бойовиків самопроголошеної "ДНР", а нині російський політичний діяч Ігор Стрєлков (Гіркін) звернув увагу на те, як змінилася риторика Кремля і росіян щодо подій в Україні за останні два роки. Зокрема, він опублікував так званий демотиватор, на якому представлена різниця в поданні інформації в Росії у 2014 і 2016 роках, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Стрєлков з цього приводу написав: "Якщо вже йдеться про демотиватори, то поділюся таким ось "приколом" (швидше сумним і гірким, ніж смішним)".

Терорист Гіркін звернув увагу, що в Росії сильно змінилося ставлення до проекту так званої "Новоросії" та окупованого Донбасу. Також кардинально стало іншим ставлення до влади України.

Генералу Драпатому на Харківщину перекинули необхідні сили - Зеленський

понеділок, 13 травень 2024, 20:52

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що на Харківський напрямок, де триває атака російських окупантів, перекинули додаткові сили, передають Патріоти України. «Харківщина — тривають наші контрударні дії, напрямок посилено, зокрема Вовчанськ...

Вікторія Нуланд заінтригувала заявою про далекобійну зброю для України

понеділок, 13 травень 2024, 20:28

Цього літа на фронті українські війська зможуть використовувати новітнє американське озброєння. Про це заявила колишня заступниця держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд в інтерв'ю виданню «Медуза», передають Патріоти України. «Потреби Ук...