Назавжди вчорашній: Путін розповів про найважливішу подію в своєму житті (відео)

Російський президент зізнався, що найбільше був вражений розвалом СРСР.

Найбільший вплив на Путіна справив розвал СРСР. Фото:скрін відео

Президент Російської Федерації Володимир Путін вважає, що найбільший вплив на його життя здійснив розпад Радянського Союзу. Таке зізнання він зробив на зустрічі з учнями освітнього центру для обдарованих дітей "Сіріус" у Сочі, відповідаючи на питання однієї з дівчаток. Відео діалогу виклав канал Russia Today на Youtube, передають Патріоти України.

Путін довго думав - можливо, згадував біографію.

"Зараз постараюся сказати по-серйозному. Все-таки, напевно, розвал Радянського Союзу. Така доросла відповідь, але, вибач, ти доросле питання мені задала", - сказав Путін.

Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...