Названо ім'я нового антикорупційного прокурора

Назара Холодницького призначив своїм наказом Віктор Шокін.

Назар Холодницький. Фото:ru.krymr.com

Генеральна прокуратура України призначила антикорупційним прокурором Назара Холодницького. Про це 30 листопада повідомляє прес-служба ГПУ, зазначають Патріоти України.

Генеральний прокурор України Віктор Шокін розглянув рекомендації конкурсної комісії про призначення на посаду антикорупційного прокурора "кіборга" Максима Грищука і прокурора АРК Назара Холодницького.

Шокін вивчив дані з тестування на знання законодавчої бази і загальні здібності, переглянув відеозаписи співбесід членів конкурсної комісії з обома претендентами, ознайомився з їх особистими справами і провів особисті співбесіди з кожним з них, сказано в повідомленні. У підсумку генпрокурор вибрав Холодницького.


"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...