Названо слоган і логотип Євробачення-2017 (відео)

"Celebrate Diversity" ("Поважайте різноманіття") - ключова тема для всіх аспектів пісенного конкурсу цього року.

Емблема Євробачення-2017. Фото: 1tv.com.ua.

"Celebrate Diversity", що українською означає "Шануймо розмаїття" – ключове гасло пісенного конкурсу "Євробачення-2017", який в травні відбудеться у Києві, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Слоган добре доповнює творчий дизайн цьогорічного пісенного конкурсу, в основі якого - традиційне українське намисто, що є не тільки найдавнішою жіночою прикрасою, а й вважається оберегом. Неповторності прикрасі надає саме те, що вона складається з великої кількості різноманітних намистин, кожна з яких особлива.

"Celebrate Diversity" стане ключовою темою для усіх аспектів пісенного конкурсу цього року. Слоган і логотип події дають розуміння української культури та уявлення про те, що чекатиме на фанів, які приїдуть до Києва в травні. Україна відзначиться поєднанням культури, технологій та індивідуального творчого запалу всіх 43 конкурсантів, які вже активно готуються до пісенного конкурсу.

Нагадаємо, що вже завтра, 31 січня, відбудеться церемонія передачі символічного ключа від Євробачення меру Києва від Президента міської ради Стокгольма. Після цього розпочнеться жеребкування країн-учасниць до півфіналів.

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...