НБУ та СБУ Турчинов дав добу для вирішення подальшої долі російських банків в Україні

Секретар РНБО протягом доби очікує внесення відповідних пропозицій, зокрема, щодо запровадження проти таких банків санкцій.

Олександр Турчинов. Фото:https://turchynov.com/

Національний банк та Служба безпеки України повинні впродовж доби проаналізувати і внести пропозиції щодо банків, в капіталі яких є частка державних банків Російської Федерації. Про це повідомив Олександр Турчинов, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу РНБО.

"Національному банку України, Службі безпеки України доручено проаналізувати діяльність банківських установ України, у капіталі яких є частка державних банків РФ, та протягом доби внести відповідні пропозиції, зокрема, щодо запровадження проти них санкцій", – заявив секретар РНБО.

Як відомо, вранці 15 березня в Адміністрації Президента відбулось екстрене засідання РНБО. За його підсумками Порошенко запропонував тимчасово повністю перекрити транспортне сполучення з окупованими територіями.

Нардеп Сергій Пашинський повідомив, що на засіданні РНБО було ухвалене рішення про припинення торгівлі з тимчасово окупованими територіями Донбасу.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...