Не було би щастя, але Путін допоміг: Россія діяльно і активно сприяє розширенню НАТО на схід, - політичний оглядач

Це так природно - об'єднати сили для відповіді підступному ворогу. Щоб одночасно гуртом - і назавжди.

25-й саміт держав – членів НАТО. Фото: vsr.mil.byЦікаву відповідь політичного оглядача Олександра Пасховера на виступ прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова щодо "підвищення градуса напруженості на континенті в разі прийняття Чорногорії в НАТО" пропонують увазі читачів Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости. Він пише:

"Албанія, Хорватія, Румунія, Чехія, Латвія, Литва, Естонія, Болгарія, Словенія, Словаччина і ось зараз на підході Чорногорія - вчорашні якщо не союзники, то вже точно не вороги РФ, це ті, хто за останні 12 років увійшов в блок НАТО. (Крім Чорногорії, процедура по цій країні тільки запущена.)

Ще є Грузія, яка б'є правою ногою в хвіртку НАТО. Але поки звідти лише одна відповідь - зайдіть завтра. А ще є Україна, яка б'є в двері НАТО двома ногами (хоча ще три роки тому це питання було внутрішньої дискусією, і не на користь НАТО). Україна б'є в двері НАТО, а звідти суцільні "стурбованості", або ж відповіді приблизно такого ж характеру, як і грузинам. Але все це справа часу.

І ось питання: А від кого всі ці албанії, хорватії, румунії, словаччини ховаються в НАТО? Хто так всіх їх за ці роки налякав? Мао Цзедун? Навуходоносор? Або хтось інший? А орден йому, цьому іншому, за сприяння розширення НАТО на схід ще не вручили?"

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...