Не для продажі: У чернігівському "Сільпо" поліція знайшла півтора кілограма марихуани

Півтора кілограма наркотиків поліція вилучила з камери схову супермаркету.

Ілюстрація: ЖЖ

До чергової частини Чернігівського відділу поліції надійшло повідомлення, що в камері схову супермаркету "Сільпо" знаходиться підозрілий пакет, який вже довгий час ніхто не забирає. На місце події виїхала слідчо-оперативна група і оперативники кримінальної поліції, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт 0462.ua.

Правоохоронці відкрили камеру зберігання і вилучили звідти 5 пакетів з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору (марихуаною) загальною вагою близько 1,5 кг, а також 1 пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору вагою близько 30 грамів. Все вилучене направлене на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Якщо господар буде знайдений, то йому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування і встановлюються обставини, при яких пакети виявилися в камері схову.

Новий поворот: Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства

середа, 8 травень 2024, 9:59

Олігарху Ігорю Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства директора однієї з юридичних компаній. Дослівно: "За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора відомому бізнесмену, підозрюваному в легалізації майна, от...

Росія атакувала Україну 55 ракетами і 21 "Шахедом": Олещук розповів, скільки цілей знищила ППО

середа, 8 травень 2024, 9:47

Уночі 8 травня російські війська атакували Україну 55 ракетами різних типів та 21 ударний дроном, 59 ворожих повітряних цілей вдалося знищити. Пряма мова Олещука: "У ніч на 8 травня 2024 року російські окупанти завдали комбінованого удару ракетами різн...