"Не х...й шастать!": Конгрес США вводить додаткові обмеження для російських дипломатів

Нові правила закріплені в спеціальному розділі під назвою "Обмеження поїздок акредитованих дипломатів і консулів Російської Федерації в Сполучених Штатах".

Конгрес США. Фото: iPress.ua.

Палата представників Конгресу США ухвалила документ, що встановлює додаткові обмеження для російських дипломатів, які працюють у Сполучених Штатах. Про це повідомляє ТАСС, передають Патріоти України.

Даний документ є частиною законопроекту про фінансування американських розвідслужб в 2017 фінансовому році і за нього проголосували 390 конгресменів, лише 30 виступили проти. Нові правила закріплені в спеціальному розділі під назвою "Обмеження поїздок акредитованих дипломатів і консулів Російської Федерації в Сполучених Штатах".

Згідно з документом, співробітникам російської дипмісії дозволяється здійснювати поїздки на відстані, що перевищують 25 миль (40 км) від будівлі посольства або консульства протягом календарного кварталу тільки в тому випадку, якщо у перший день цього періоду або в останній день попереднього кварталу директор Федерального бюро розслідувань запевнив профільні комітети Конгресу в тому, що за минулі чотири місяці відомство не зафіксувало жодних порушень даного режиму з боку дипломатів з РФ.

Тобто, якщо за попередній квартал вони, згідно із заведеним порядком, повідомляли владу США про свій намір виїхати за межі 25-мильної зони. Відповідно до законопроекту, директору ФБР дається право скасувати описані вище обмеження, "якщо це буде сприяти роботі правоохоронних органів або національним інтересам США". Однак у випадку прийняття такого рішення, він також буде зобов'язаний повідомити про це законодавцям.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"