Не робіть з банальної ситуації сенсацію: Москаль спростував слова Клімкіна про "російський слід" у пошкодженні угорського прапора на Закарпатті (фото)

Прапор зник через погодні умови, а не через людський фактор, стверджує голова Закарпатської ОДА.

Угорський прапор на Закарпатті пошкодила негода. Фото:http://zakarpattya.net.ua

Поблизу Берегова на Закарпатті невідомі пошкодили угорський прапор. Про це повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін у своєму Twitter, передають Патріоти України.

"З прикрістю довідався про пошкодження угорського прапора неподалік Берегова. Рішуче засуджую цей акт вандалізму. Робимо все, щоб знайти винних", – написав Клімкін.

Він висловив припущення, що до цього причетна Росія.

"Схоже, що Росія після невдалих спроб зіпсувати укр-пол відносини взялася за наші дружні взаємини з Угорщиною. Протидіємо провокаціям разом", - додав він.

Проте причиною пошкодження став аж ніяк не людський фактор, а виключно погані погодні умови. Саме сильний дощ та вітер понівечили прапор. Найближчим часом угорський стяг обов’язково буде замінено на новий. Про це інформує прес-служба Берегівської РДА.

З цього приводу також висловився голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

"Два флагштоки з Національним прапором України та Угорщини, які встановлені на околиці Берегова, не були об’єктом уваги вандалів, – заявляє Геннадій Москаль. – Один із прапорів зник через погодні умови, а не людський фактор. Полотнища не міняли з минулої осені, вони пережили зиму з лютими морозами, а сьогодні зранку сильний вітер пошкодив угорський прапор, частина якого злетіла й залишилася на флагштоці (це видно на фото).

Найближчим часом міська влада Берегова поміняє обидва прапори. Тобто з цілком банальної ситуації ЗМІ роздули сенсацію з "рішучим засудженням акту вандалізму" і навіть знайшли тут "російський слід". Дивно, що ініціював усе це міністр закордонних справ України.

Усе-таки варто спочатку спробувати розібратися, в чім справа, перед тим, як поширювати всякі дурниці з соцмереж." - заявив Москаль.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...