Не тільки американці: У країни Балтії Британія направить танки і артилерію для стримування РФ

Дії Кремля мають зворотний ефект. Хотів розколоти Україну - Україна згуртувалася. Хотів налякати світ військовими розробками - милуйся суперзброєю, яка тобі і не снилася. Дивись, Росія, не дограйся пальцем на червоній кнопці.

Армія Великобританії. Фото: englishgid.ruЯк уже повідомляли сьогодні Патріоти України, армія США розмістить в Європі танкову бригаду на постійну ротацію вже на початку лютого 2017 року.Додамо, що крім американської армії вперше в трьох країнах Балтії в рамках нової стратегії НАТО для стримування потенційної агресії з боку Росії будуть базуватися також і британські солдати.

На саміті НАТО в Варшаві Британія запропонує розгорнути 1000 військовослужбовців з танками і артилерією. Загалом НАТО має намір розмістити 4000 військовослужбовців в Естонії, Латвії та Литві. Це рішення повинні узгодити на тому ж саміті в липні.

"Ми розглядаємо збільшення присутності в країнах Балтії - але і не тільки в країнах Балтії, а вздовж східного флангу в цілому", - сказав на цьому тижні британський міністр оборони Майкл Феллон.

Британське оборонне відомство також обговорює плани розміщення танків та іншої важкої техніки в Східній Європі. Як відомо, британські винищувачі зараз розміщені в Естонії і в рамках місії НАТО патрулюють повітряний простір країн Балтії, які не мають власних ВВС.

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...

Внесений Росією до "списку терористів": В аеропорту Кишинева затримали громадянина України, помічника Мустафи Джемілєва

субота, 4 травень 2024, 17:59

4 травня в аеропорту Кишинева спецслужби Молдови затримали громадянина України Ерола Велієва, який є також помічником лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Про це повідомив у Facebook глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубар...