"Не вникаю у всі ці чвари": Горбачов прокоментував можливість заборони його в'їзду в Україну

Екс-президент СРСР заявив, що не їздив і не їздитиме в Україну.

Михайло Горбачов. Фото:meest-online.com

Екс-президент СРСР Михайло Горбачов прокоментував пропозицію закрити йому в'їзд в Україну і в Європу, що пролунали в Києві після висловлювань колишнього лідера Союзу про окупацію Криму. Він зазначив, що не вникає "у всі ці чвари", а в Україну не їздив і не буде їздити, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

"Я у всі ці чвари не вникаю навіть", — заявив Горбачов. У відповідь на питання про те, чи побоюється він можливої заборони в'їзду в Україну, екс-президент СРСР сказав: "Добре, я туди не їжджу і не буду їздити".

Нагадаємо, 22 травня в інтерв'ю The Sunday Times Горбачов заявив, що приєднання Криму й Севастополя до Росії в березні 2014 року є "правильним рішенням".

23 травня народний депутат України, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко звернувся із заявою до СБУ і МЗС з пропозицією заборонити в'їзд на територію України екс-президентові СРСР Михайлу Горбачову за його заяву про підтримку анексії Криму.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"