Не все гладко: "Блокадникам" не дали встановити черговий блокпост (фото, відео)

На Харківщині мешканці міста Куп'янська завадили блокувальникам розгорнути намет для блокування залізничного транспорту.

 "Блокадникам" не дали встановити блокпост на Харківщині. Фото: НП.

На Харківщині представники "Блокади Донбасу" намагалися встановити намет та облаштувати блокпост на залізниці на території станції Куп’янськ-Сортувальний. Про це 12 березня повідомили в облуправлінні поліції Харківщини, передають Патріоти України.

"Представники штабу блокади висловлювали намір розміститися разом з активістами на території станції Куп’янськ-Сортувальний, щобздійснювативідстеження та блокування потягів з вугіллям, що прямують з території РФ. Ці наміри не знайшли підтримки з боку представників місцевоївлади, Укрзалізниці та правоохоронних органів", - повідомили у поліції.

"Попри це близько 14:00 біля залізничної дороги Куп`янськ-Сортувальний група радикально налаштованих осіб із штабу блокування, у кількості 30 чоловік, все ж встановила намет з пунктом спостереження", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу проти блокади залізниці виступили представники профспілки залізничників.

"Висловити свій протест проти намірів блокувальників вийшли близько 500 мешканців Куп'янська - залізничники, представники громадськості, депутати місцевих рад, ветерани АТО. На місце події для встановлення усіх обставин виїхало керівництво ГУНП, Куп'янського відділу поліції та особовий склад у кількості близько 100 працівників", - зазначено у повідомленні НП.

У ході проведених перемовин з "блокадниками" було досягнуто домовленості про припинення подальших намагань блокування руху залізничного транспорту.

"Блокувальники залишили територію, згорнули намет та в супроводі працівників поліції поїхали. Під час вказаної акції порушень громадського порядку та графіку руху потягів допущено не було. Зброї не виявлено", - повідомили в НП.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...