Не з рук чоловіка: Марина Порошенко отримала престижну нагороду

Дружина президента нагороджена всеукраїнською премією "Жінка III тисячоліття", як ініціатор та ідейний натхненник проекту, спрямованого на соціалізацію дітей з інвалідністю та створення для них доступного освітнього середовища.

Марина Порошенко присвятила нагороду українським жінкам. Фото:http://www.president.gov.ua/

Дружина президента України, голова Благодійного фонду Порошенка Марина Порошенко отримала нагороду всеукраїнської премії "Жінка III тисячоліття" в категорії "Знакова постать". Про це повідомили в прес-службі глави держави, інформують Патріоти України.

Статуетку Порошенко вручив голова найвищої представницької ради премії - композитор, народний артист України Олександр Злотник.

За словами організаторів, дружина президента удостоєна цієї нагороди як відомий громадський діяч, який представляє Україну на міжнародній арені в питаннях гуманітарної та соціальної діяльності, а також ініціатор та ідейний натхненник проекту, спрямованого на соціалізацію дітей з інвалідністю та створення для них доступного освітнього середовища.

Порошенко підкреслила, що робота її команди спрямована на поліпшення життя українських дітей, що мають інвалідність. Свою нагороду вона присвятила всім українським жінкам.

"Я дякую їм за повсякденний нелегку працю на благо української родини, українського суспільства і всієї української держави", - сказала глава фонду.

Цього року премію отримала 41 українка. Серед нагороджених - народна артистка України Вікторія Лук'янець, паралімпійська чемпіонка Єлизавета Мерешко, телеведуча і громадський діяч Соломія Вітвіцька, телеведуча і бронзовий призер II чемпіонату світу з паракарате 2016 року Уляна Пчолкіна та інші. Номінантки отримали нагороди в чотирьох категоріях: "Знакова постать", "Рейтинг", "Перспектива" і "Надія України".

Церемонія нагородження премії "Жінка III тисячоліття" проходить в дев'ятий раз. За цей час були нагороджені близько 300 знакових для країни фігур: Ада Роговцева, Катерина Амосова, Оксана Забужко, Руслана Лижичко, Ніна Матвієнко, Наталія та Ольга Сумські, Оксана Байрак, Ганна Безсонова, Лілія Подкопаєва, Алла Мазур, Соня Кошкіна, Юлія Литвиненко та інші.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...