Не забули нікого: СБУ привітала колишніх колег в окупованому Криму з "днем зрадника" (відео)

У ролику з'являється низка прізвищ та облич зрадників ще під час їхньої служби до окупації півострова.

СкріншотСлужба безпеки України опублікувала ролик "Пам'ятаємо про зрадників". Його герої - колишні співробітники головного управління СБУ в АР Крим, які зрадили присязі й перейшли на службу до лав ФСБ Росії, повідомляють Патріоти України.

"25 березня - професійне свято співробітників Служби безпеки України, які самовіддано протистоять агресії Російської Федерації. Але є співробітники, які у відповідальний для нашої країни час зрадили військовій присязі та перейшли на бік ворога", - йдеться в описі до відео.

У ролику з'являється низка прізвищ та облич зрадників ще під час їхньої служби до окупації півострова. Далі на відеоуривках з'являються колишні співробітники СБУ вже на службі у ФСБ РФ. Зокрема, їх показують під час обшуків кримськотатарського каналу ATR, переслідувань членів Меджлісу, обшуків будинків мешканців окупованого Криму. У СБУ зазначають, що це лише частина зрадників, проте у відомстві пам'ятають всіх.

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...