Не зупиниться: Путін може прорвати блокаду Криму наступом, - генерал

Генерал порекомендував стягувати українські війська в зону потенційного конфлікту.

Вадим Гречанінов. Фото: ЖЖПрипинення поставок електроенергії до Криму може спровокувати РФ на локальний наступ у напрямку Херсона та Одеси. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив генерал-майор у відставці, президент Атлантичної ради України Вадим Гречанінов, повідомляють Патріоти України.

"Ми нарвалися. Я боюся, що може бути локальний наступ, локальні бої – це стосується Херсона, Одеси, вони спробують захопити якісь райони і вийти на Запоріжжя, на Донецьк", - сказав він. Таким чином, за його словами, Росія зможе зняти блокаду Криму. Тому Гречанінов порекомендував стягувати українські війська в зону потенційного конфлікту.

"Треба тримати цю неосвічену зграю в руках", - зазначив генерал. Раніше Президент Петро Порошенко запропонував Кабміну вивчити можливість припинення вантажного автомобільного та залізничного сполучення, а також товарообігу з окупованим Кримом.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...