Небезпека справжньої війни: Сеул скинув бомби на полігон біля кордону з КНДР

Це стало відповіддю на запуск балістичної ракети Пхеньяном.

Ілюстрація: ichef-1.bbci.co.uk

Чотири південнокорейських винищувача у відповідь на запуск балістичної ракети Пхеньяном скинули бомби на полігон біля кордону з КНДР. Про це повідомив прес-секретар президента Південної Кореї Мун Чже Іна, передають Патріоти України.

Після чергового запуску північнокорейської балістичної ракети в Сеулі вжили відповідні заходи. Чотири винищувачі F-15K скинули бомби на полігон, розташований поблизу від кордону з КНДР. Під час навчань було відпрацьовано атаку на північнокорейське керівництво.

Національна рада безпеки Південної Кореї засудила ракетний запуск, назвавши його порушенням резолюції ООН. Згідно з документом, Пхеньяну заборонені запуски балістичних ракет.

Нагадаємо, раніше у розвідці США пояснили, як КНДР змогла самостійно виготовляти ракетні двигуни.

Проросійський режим згортає демократію: У Європарламенті закликали позбавити Грузію статусу кандидата до ЄС

середа, 1 травень 2024, 18:57

Після застосування насильства силовиками в Тбілісі на мітингу проти закону про "іноагентів" у Європарламенті закликали ЄС позбавити Грузію статусу кандидата на вступ, передають Патріоти України. Членкиня Європарламенту заявила, що насильство проти прот...

Утриманці Путіна у Німеччині спалили дачу глави концерну Rheinmetall за постачання зброї Україні

середа, 1 травень 2024, 18:14

Ліві екстремісти спалили дачу глави оборонного концерну Rheinmetall Арміна Паппергера за постачання зброї Україні. Як повідомило видання Bild, на півночі Німеччини в місті Хермансбург підпалили дерев'яний будиночок на ділянці, що належить Паппергеру, а...