"Нехай вже йде на заслужену пенсію": Навальний анонсував всеросійську акцію протесту в день народження Путіна

Символіка акції - прапор Росії, вимоги - політична конкуренція і допуск Навального та інших кандидатів до виборів президента РФ.

Олексій Навальний. Фото:argumentua

Олексій Навальний анонсував пікети в 80 містах Росії і мітинги в Москві та Петербурзі 7 жовтня. Відмову московської влади в узгодженні мітингу Навальний називає незаконною. Про це пише DW, передають Патріоти України.

Штаби Навального в 80 містах організують пікети, а головний захід пройде на Марсовому полі в Санкт-Петербурзі, зазначено в блозі політика. У Москві була подана заявка на мітинг на Пушкінській площі, влада міста її відхилила, не запропонувавши альтернативного майданчика.

Цю відмову Навальний назвав незаконною: "А значить знову в повній відповідності з постановою Конституційного суду Росії ми виходимо на Тверську о 14.00 як на санкціонований і повністю легальний захід. Будь-яка точка Тверської вулиці від Пушкінської до Манежної. Хочете - стійте, хочете - йдіть, хочете - лежіть, хочете - співайте".

Символіка акції - прапор Росії, вимоги - політична конкуренція і допуск Навального та інших кандидатів на вибори.

"Бруквяний професор Путін нехай почує це і йде вже на заслужену пенсію. Він був при владі 18 років, цього достатньо", - сказано в блозі опозиціонера. Як відомо, 7 жовтня - день народження російського президента Володимира Путіна, йому виповниться 65 років.

Навальний і його соратник Леонід Волков 2 жовтня були заарештовані на 20 діб "за неодноразові порушення організації проведення мітингів і демонстрацій".

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...