Нема грошей? Російська партія зажадала повернути Крим Україні

Партія Костянтина Борового сповідує демократичні цінності, однак брати участь у виборах в РФ наміру не має, називаючи виборчий процес фарсом.

Костянтин Боровой. Фото:uapress.infoРосійський опозиціонер, колишній депутат Держдуми РФ Костянтин Боровой повідомив, що партія "Західний вибір", яку він очолює, вимагає негайно повернути Україні анексований Росією Крим. Про це Боровой повідомив в інтерв'ю виданню Крым.Реалии, зазначають Патріоти України.

Опозиціонер розповів, якою має бути справжня демократична позиція російського політика по Криму.

"Негайне і безумовне звільнення окупованих територій. Це стосується не тільки Криму. Це стосується і повернення Придністров'я Молдові, і Абхазії з Південною Осетією - Грузії і, звичайно ж, всіх територій континентальної України", - сказав Боровий.

Він зазначив, що всі ці пункти прописані в програмі його партії "Західний вибір", але додав, що вона не буде брати участь у виборах.

"Вибори, по суті, відсутні. Відбувається імітація виборчого процесу. У цих умовах сучасна російська влада нічого, крім бойкоту, не варта, адже це - не вибори. Це навіть не схоже на вибори, брати участь у цій комедії ми не будемо", - сказав Боровой.

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...

Переговорну позицію, яку виробить саміт миру у Швейцарії, передадуть Росії - прессекретар Зеленського

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:17

Саміт миру, який відбудеться у червні у Швейцарії, виробить спільну переговорну позицію, яку передадуть Росії. Про це прессекретар президента України Володимира Зеленського Сергій Никифоров заявив 3 травня "Німецькій хвилі", передають Патріоти України....