"Немного колдовства": Пітерські чиновники "очистили" стовп від рекламок за допомогою комп'ютера (фотофакт)

Чиновники розглянули скаргу жителя Санкт-Петербургу і в підтвердження надіслали фото, де зображення оброблено за допомогою найпростішого графічного редактора.

Стовп "без реклами". Фото: tjournal.ru.

У Санкт-Петербурзі чиновники "очистили" від реклами дорожній стовп і світлофор з допомогою інструменту "Розпилювач" з комп'ютерної програми Paint. Про це повідомив місцевий житель Олексій, який поскаржився владі на нелегальні оголошення через спеціальний портал, пишуть Патріоти України.

Як пишуть російські ЗМІ, чиновники зареєстрували скаргу на рекламу 2 листопада. Через тиждень прийшла відповідь, згідно якої всі оголошення зі стовпа прибрали. При цьому на прикріпленій фотографії видно, що оголошення зафарбували з допомогою найпростішого графічного редактора.

"Можливо, всі сили кинуті на прибирання снігу, тому очищення зробили в Paint", - припустив Олексій.

Нагадаємо, кілька днів тому креативні пітерські чиновники відзвітували з приводу ремонту пішохідної доріжки з допомогою відредагованих у фотошопі фотографій.

Кремль шантажує ядерною зброєю, однак на фронті зараз відбуваються важливіші речі - ГУР Міноборони

вівторок, 7 травень 2024, 19:42

Представник української розвідки Андрій Юсов назвав російські ядерні погрози постійною практикою Кремля і наголосив, що значно цікавіші та важливіші речі відбуваються безпосередньо на фронті, передають Патріоти України. «Те, що мають, тим і брязкають (...

Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...