Нескромна чарівність українських високопосадовців: "Межигір'я" головного житомирського антикорупціонера вражає (фотофакти)

Будинок належить фірмі, власником якої є начальник управління Антикорупційного бюро України в Житомирській області Анатолій Акматов.

Райський куточок житомирського антикорупціонера. Фото: Фейсбук.

Журналіст Денис Бігус розповів про оголошення щодо продажу будинку в Житомирі за $2 мільйони. Про це Бігус написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"7 гектарів огороджених, 3 озера, два будинки, сполучених скляним переходом. Ну басейн та стиль ажурне бикоко, звичайно", - йдеться в його повідомленні.

- Але найцікавіше - "житомирське Межигір'я" належить фірмі, власником якої є начальник управління Антикорупційного бюро України в Житомирській області Анатолій Акматов, - розповів журналіст.

"Але не Національного бюро, а ГО - громадської організації. Мені про цю ГОшку в інших регіонах розповідали. У них, скажімо так, посвідчення і вираз обличчя - дуже на НАБУ схожі. А от діяльність - ні", - зазначив Бігус.

"І так, страшно уявити, що за хата у їхнього головного, якщо це лише представник в області", - підсумував журналіст.

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....

Особлива "гра" Кремля? В ISW пояснили, що стоїть за арештом заступника Шойгу, якого запідозрили в держзраді

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:47

Російська влада заарештувала заступника міністра оборони Тимура Іванова 24 квітня за звинуваченням у отриманні хабаря, хоча інші джерела вказали, що він підозрюється у державній зраді. Арешт топчиновника викликав в інформаційному просторі країни-агресо...